Inici


Biografia


Premsa


Videos i Música


AgendaAixò és Barcelona


L'home invisible i la dona sense nom


L'home alt i la professora de català


Premsa

Al setembre de 2017, Barcelona Cultura escriu al seu bloc sobre el nou single i videoclip de l´Ingmar.El 24 d´octubre 2016 el diari "BonDia AD" escriu sobre el concurs de música d´autor de la Fada Ignorant (Andorra), on l´Ingmar va guanyar el segon premi. Diuen de l´Ingmar:
"... és un animal escènic que es posa l’espectador a la butxaca des del primer segon. Té un carisma i una simpatia que rarament he vist, i les lletres són bones”.


El programa de ràdio "Moure Soroll" dedica tot el programa del 02 de febrer 2016 al segon disc de l'Ingmar, amb una entrevista, cinc de temes del disc i una cançó en acústic. A la seva pàgina web diuen:
"L'Ingmar és tot un personatge i no ho diem perquè sigui holandès i canti en català, si no perquè fa unes magnífiques cançons que ens parlen de la vida quotidiana, de les persones que ens envolten i que estimen i pateixen igual que nosaltres sense protagonisme. Però ho fa amb humor i amb una intel·ligència en les lletres que t'atrapa i et deixa amb ganes de escoltar més cançons. Això ens va passar quan va editar el primer disc "L'home alt i la professora de català" i ara, per sort, ens regala aquest segon treball, "L'home invisible i la dona sense nom"... "Al gener de 2016, EDR, la revista digital de Enderrock, publica sobre el segon disc de l´Ingmar. Expliquen que
"cadascuna de les onze cançons del disc és com un petit conte on es barreja l'alegria i la malenconia, tant en la música com en la lletra."


Al juny de 2015, Barcelona Cultura escriu al seu bloc sobre el primer videoclip i el primer disc de l´Ingmar.


El 13 de febrer de 2014 li van fer una entrevista a l'Ingmar com part del programa "Rompiendo el silencio" de ràdio St Andreu de LLavaneres. A més canta unes cançóns en directe:


El programa de ràdio "Moure Soroll" dedica tot el programa del 26 de novembre 2013 al primer disc de l'Ingmar, amb una entrevista, uns quants temes del disc i un concert en acústic. El presentador del programa diu del tema "Tot és suau i tot és bo":
Una cançó preciosa. És una de les cançons que més m'agrada, no del disc, si no de les que he escoltat ultimament. És una cançó molt bonica.El 11 de novembre 2013 li van fer una entrevista a l'Ingmar com part del programa "Pensió completa" de TV Badalona. A més canta una cançó en directe:18 d'octubre 2013. Al bloc del programa de ràdio " Barberà al dia" diuen de l'Ingmar:
El seu particular accent i l'humor de les seves cançons no deixen indiferent a ningú; sempre acaba arrencant un somriure per les situacions inesperades i extraordinàries de les seves lletres. És un artista innovador dins del panorama de cantautors de la zona per la seva capacitat de barrejar elements dins de les cançons.

En Octubre 2013 Scoop.it publica sobre el nou disc de n'Ingmar:
"Primer disc en català d'aquest showman d'origen holandès, on ens proposa nou temes frescos i divertits, que es mouen entre el pop i el rock amb influències d'altres estils. Desacomplexat, amb el seu particular accent i amb un català perfecte Ingmar aconsegueix arrencar un somriure amb cada tema."El 13 de Setembre 2013 li van fer una entrevista a l'Ingmar com part del programa "Sants Acut" de Sants 3 ràdio :
En Setembre 2013 elSuplement publica sobre el nou disc i el nou videoclip de n'Ingmar:
"El cantautor neerlandès, afincat a Catalunya des de l'any 2009, ha publicat aquest mes de juliol el seu primer treball "L'home alt i la professora de català". Amb la publicació del seu primer disc, també s'ha estrenat amb el seu primer videoclip corresponent al tema "La professora de català"."En juliol 2013 Totmusicat.cat publica sobre el nou album de n'Ingmar:
"Amb un directe molt proper i carregat d’humor, Ingmar té molts concerts programats per presentar aquest nou disc."El 20 d'abril 2013 Ingmar va tocar al teatre Atrium a Viladecans, amb Toni Jiménez i Mireilla Cruz. A la seva pàgina web, TV Viladecans diu d'aquest concert:
"L’ holandès Ingmar Kroonenberg, va deixar bocabadat a tothom cantant en un català molt correcte, utilitzant ironies i bromes, a més de fer participar el públic en les seves cançons."

Ingmar Cantautor

IngmarKroonenberg@hotmail.com

www.ingmar.es

Ingmar Kronenberg
Data:  3 de setembre, 2017